Wandelyoga

Niet om ergens naar toe te gaan, maar om ergens te zijn

Wandelyoga is een combinatie van yoga, rustig én meditatief wandelen in de natuur. Bij wandelyoga wordt de ademhaling (pranayama) afgestemd op wandelbewegingen met behulp van gerichte aandacht. Daarnaast wordt de wandeling gecombineerd met staande yoga oefeningen. Wandelyoga biedt fysieke beweging en een meditatieve ervaring. Het werkt verfrissend en brengt je aandacht naar het hier en nu. We doen diverse oefeningen zoals aarden, rekken en strekken, adem-, meditatieve- en concentratieoefeningen.

Wandelyoga vindt plaats in Vlissingen in het Nollebos, in de duinen en, afhankelijk van het weer, op het Nollestrand. Iedereen die kan wandelen en interesse heeft voor yoga, mindfulness en meditatie kan hieraan deelnemen, ongeacht leeftijd en niveau.
De eerste wandelyoga is op zondag 25 oktober a.s. van 9.30 – 10.45 uur vanaf een plek bij het Nollebos. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar info@in-balance-yoga.nl. Na aanmelding ontvang je een bericht met nadere details. Bij regen en hagel gaat het in principe niet door. Afhankelijk van de belangstelling zullen meer wandelyoga ochtenden worden georganiseerd.

Wat is wandelyoga:
-Rustig (zoveel mogelijk in stilte) wandelen om zo dicht bij jezelf te kunnen blijven
-Rustig wandelen afgewisseld met meditatief wandelen
-Tussen de wandelblokken in doen we staande yogahoudingen, yogaseries of ademoefeningen
-De wandeling kan gestart worden met een intentie of met een thema
-Rustmoment

Wat is wandelyoga niet:
– Yoga op een matje
– Zittende en liggende yogahoudingen

Voordelen van wandelyoga:
-Ontspanning voor lichaam en geest
-Frisse lucht
-Lichaamsbeweging
-Goede start van de dag
-Rust, aandacht, bewustwording

Laat je verrassen wat wandelyoga voor jou kan betekenen.

Kosten € 10,00 p.p.